Opgroeien

We willen dat kinderen prettig en veilig kunnen opgroeien. In alle fases van zwangerschap tot peuter, puber en jongvolwassene is informatie en hulp beschikbaar voor ouders en opgroeiende kinderen. Onderstaande websites kunnen je helpen om antwoord te krijgen op vragen die je hebt.

Vragen of hulp nodig?

Mocht je na het lezen van deze informatie vragen houden of hulp nodig hebben, neem dan contact op met het Ondersteuningsteam.

Hier kun je terecht

Yunio
Hier vind je handige informatie over de groei en ontwikkeling van kinderen 0-4 jaar.

Opvoeden.nl
Op zoek naar opvoedadviezen waarop je kunt vertrouwen? Dan zit je hier goed! Opvoeden.nl biedt informatie aan die gemaakt is door deskundigen.

Preventie Platform Jeugd 
Kinderen en jongeren moeten gezond en veilig kunnen opgroeien. Soms is daar wat hulp bij nodig. Het Preventie Platform Jeugd biedt trainingen, cursussen en bijeenkomsten aan voor kinderen, ouders, opvoeders en professionals.

Jouw GGD
Op deze website vind je antwoord op vragen over je lichaam, je gevoel of dingen waar je liever niet thuis over praat.

Sense
Hier vind je heel veel informatie over seksualiteit, maar ook over verliefdheid, relaties, liefde en alles wat daarbij komt kijken.

18 jaar worden
Als je binnenkort 18 jaar wordt dan komt er een hoop op je af. Je mag ineens van alles, maar er zijn ook een aantal dingen die je moet regelen. Op deze pagina lees je daar meer over.