Op vrijdag 2 februari en vrijdag 1 maart houden Stichting leven met hersenletsel en de Stadskamer een informatiebijeenkomst voor inwoners met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De bijeenkomsten zijn van 14.00 tot 15.00 uur in zaal 2 van Sociaal Cultureel Centrum Den Diek in Lichtenvoorde.

Voor wie?

De informatiebijeenkomst is voor mensen met NAH. Heb je geen werk, zit je thuis en raak je snel overprikkeld of overbelast? Wil je graag iets nuttigs of zinvols doen, maar weet je (nog) niet wat? En zoek je gelijkgestemden waarmee je zou willen samenwerken? Dan ben je van harte welkom.

Doel informatiebijeenkomst

De activiteit Idee Fabriek gaat om kennismaken en ideeën en informatie uitwisselen over activiteiten voor mensen met NAH in Oost Gelre. Jan Hulshof en Imka Wieggers van Stichting leven met hersenletsel zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan. Dat kan via levenmethersenletsel@outlook.com of via 06 – 10 68 37 38 (Jan Hulshof). Of loop even binnen bij de Stadskamer in Lichtenvoorde.

Informatiebijeenkomst NAH