Wij vinden het belangrijk dat de gegevens op onze Sociale Kaart juist zijn. Als de gegevens van een organisatie niet kloppen of onvolledig zijn, stellen wij het op prijs als je dit aan ons wilt doorgeven. Hieronder lees je hoe je dit het beste kunt doen.

Ik ben medewerker van deze organisatie

Het is belangrijk dat je in ieder geval aan ons doorgeeft dat de gegevens van jouw organisatie onjuist of onvolledig zijn. Als het kan, breng dan ook degene die binnen jullie organisatie over communicatie gaat op de hoogte. We zouden je willen vragen om de volgende informatie te mailen naar redactie@sameninoostgelre.nl:

 • Organisatienaam (zoals vermeld in de Sociale Kaart)
 • Welke informatie ontbreekt of onjuist is
 • Contactgegevens van degene waar we contact mee kunnen opnemen bij jullie:
  – Naam
  – E-mailadres
  – Telefoonnummer
  – Werkdagen van van de contactpersoon (indien van toepassing en indien bekend)

Zodra we je mail ontvangen hebben, nemen we contact op met de contactpersoon. Met deze persoon stemmen we af hoe de informatie verbeterd of aangevuld moet worden. Vervolgens laten we deze informatie in het systeem wijzigen. De contactpersoon en degene die de melding bij ons heeft gedaan (indien bekend) ontvangen bericht wanneer de nieuwe gegevens zichtbaar zijn op de Sociale Kaart.

Ik ben geen medewerker van deze organisatie

Als het je opvalt dat gegevens van een organisatie op onze Sociale Kaart onjuist of onvolledig zijn, willen we dat graag weten. Dan kunnen wij onderzoeken wat er aan de hand is en zorgen dat de gegevens verbeterd of aangevuld worden. We zouden je willen vragen om de volgende informatie te mailen naar redactie@sameninoostgelre.nl:

 • Organisatienaam (zoals vermeld in de Sociale Kaart)
 • Welke informatie volgens jou ontbreekt of onjuist is en waarom je dat denkt

Zodra we je mail ontvangen hebben, nemen we contact op met de betreffende organisatie. We gaan dan onderzoeken of de gegevens inderdaad verbeterd of aangevuld moeten worden. We laten je weten wat hier uitkomt, en passen de gegevens direct aan als dat nodig is.