De afgelopen weken hebben we verschillende nieuwe laadpalen geplaatst en een aantal laadpalen vervangen. Verder gaven sommige laadpalen langere tijd storingen die we hebben opgelost. Het doel? Zorgen dat er voldoende laadpalen in de gemeente zijn. Laat het ons weten als u een laadpaal wilt aanvragen in de openbare ruimte. Ook horen we het graag als u ergens in onze gemeente een laadpaal mist.

Laadpaal aanvragen: makkelijk te regelen

Vattenfall-InCharge plaatst in samenwerking met ons laadpalen in de openbare ruimte. Inwoners die een elektrische auto hebben of binnenkort krijgen, kunnen bij ons een laadpaal aanvragen. Via onze website stuurt u uw aanvraag in. Samen met Vattenvall-InCharge zoeken we een geschikte plek binnen 250 meter van uw huis. Meer informatie over het aanvragen van een laadpaal vindt u op www.oostgelre.nl/oplaadpalen-voor-elektrische-voertuigen.

10 nieuwe laadpalen in 2024!

We behandelen graag uw aanvraag voor een laadpaal. Maar wij wijzen ook plekken aan waarvan we denken dat er vraag naar laadpunten gaat ontstaan. Ook kunnen we een plek aanwijzen waar mensen graag een laadpaal willen, maar waarvoor het aanvragen lastig is. Bijvoorbeeld bij een sportclub of buurthuis. In 2024 stellen we 10 laadpalen op zulke plekken beschikbaar. Graag horen we waar dit volgens u moet zijn.

Weet u een goede plek voor een laadpaal?

Neem contact op met Sven Wouterson van de afdeling Verkeer. U bereikt hem via s.wouterson@oostgelre.nl of telefonisch via (0544) 39 35 35. Samen maken we Oost Gelre nog groener!