De valpreventiecursus Beter in Balans is inmiddels gestart bij Centrum in Beweging. Als u een kans op vallen heeft omdat u moeite heeft met bewegen en/of evenwicht, is de cursus geschikt voor u. Er start een nieuwe groep. Hiervoor zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

10 bijeenkomsten

Er zijn 10 wekelijkse bijeenkomsten, van 13.45 tot 14.45 uur bij Centrum in Beweging aan de Patronaatsstraat 10 in Lichtenvoorde. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Elvira Wolterink, via (0544) 37 50 45 of e.wolterink@centruminbeweging.nl.

Begeleiding door een ervaren oefentherapeut

Tijdens het programma is er aandacht voor evenwicht, loopvaardigheid, kracht en mogelijke bewegingsproblemen. Onder leiding van een oefentherapeut leert u lastige situaties op tijd te herkennen. En door er op een slimme manier mee om te gaan, leert u het risico van vallen te verkleinen. Valt u dan toch een keer, dan weet u hoe u de schade kunt beperken.

Vrijwel alle verzekeraars vergoeden (een deel) van de kosten

Deelname kost € 150 voor 10 lessen. Door de bijdrage van de zorgverzekeraar kan dit bedrag een stuk lager zijn. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op met Centrum in Beweging. Bel (0544) 37 50 45 of mail naar e.wolterink@centruminbeweging.nl.