De Dorpskamer in Lichtenvoorde en de Stadskamer in Groenlo organiseren de komende periode weer leuke herfstactiviteiten. Daarmee is er voor iedereen een warme en gezellige plek tijdens de donkere dagen.

Samen eten en herfstige activiteiten

Iedere donderdag en vrijdag serveren ze een betaalbare en gezonde maaltijd(soep). Vindt u het leuk om eens aan te schuiven of mee te helpen met koken? Kom dan vooral eens langs! Samen eten is altijd gezelliger dan alleen. Natuurlijk is er tijdens de koude dagen heerlijke winterse kost. Daarnaast staan er andere herfstige activiteiten op het programma.

Dorpskamer Lichtenvoorde

Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde.

  • Elke maandagochtend kunnen liefhebbers vogelhuisjes maken.
  • Elke dinsdagmiddag kunt u (kerst)kaartjes maken.
  • Elke zaterdagochtend is er een herfstwandeling. Lekker uitwaaien, weer of geen weer! Zaterdag 18 november is er vanaf 9.30 uur een wandeling van +/- 8 kilometer in De Schans.

Stadskamer Groenlo

Vincentiushuis, Ruurloseweg 13b in Groenlo.

  • Elke dinsdagochtend vanaf 9.30 uur kunt u Grolse Wanten breien.
  • Elke donderdagmiddag kunt u onderzetters en andere creaties maken van kralen.

Schuif eens aan!

Lijkt één van deze activiteiten u leuk om te proberen? Of heeft u andere leuke ideeën voor een activiteit? Voelt u zich dan vrij om aan te schuiven! Wilt u een overzicht van de andere activiteiten of informatie? Dan kunt u contact opnemen met Ceril Katuin via 06 – 134 077 76 of c.katuin@stadskamer.com.

De Dorps- en Stadskamer bieden leuke activiteiten tijdens deze donkere dagen.
De Dorps- en Stadskamer bieden leuke activiteiten tijdens deze donkere dagen.