Op woensdag 12 oktober organiseert het Sociaal Team van de gemeente Oost Gelre een informatiemarkt voor vrijwilligers en professionals die werken in het sociaal domein in Oost Gelre. De informatiemarkt is van 15.00 tot 19.00 uur bij Den Diek in Lichtenvoorde en wordt geopend door wethouder Ellen Dusseldorp.

In Oost Gelre zijn er veel voorzieningen voor sociaal contact, ondersteuning of hulp aan inwoners, waarvoor geen indicatie of verwijzing nodig is. De meeste voorzieningen zijn laagdrempelig en gratis. Denk bijvoorbeeld aan de Stads- en Dorpskamer, de verschillende inloopvoorzieningen in de kleine kernen, hulp bij administratie en preventiegesprekken. In de praktijk blijkt vaak dat lang niet alle professionals en vrijwilligers op de hoogte zijn van wat er allemaal is voor volwassenen als het gaat om die voorzieningen. Daarom organiseren we deze informatiemarkt.

Kom langs op 12 oktober

Tijdens de informatiemarkt presenteren verschillende voorzieningen hun aanbod. Ook is er volop gelegenheid om andere professionals en vrijwilligers te ontmoeten. Dus, ben je als vrijwilliger of professional actief binnen het sociaal domein van Oost Gelre? Dan nodigen we je van harte uit om gezellig langs te komen op 12 oktober tussen 15.00 en 19.00 uur.

Aanmelden kan t/m 7 oktober

Stuur daarvoor een mail naar sociaalteam@oostgelre.nl. Wij zorgen voor koffie en thee met iets lekkers!

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het Sociaal Team, via (0544) 39 36 16 (op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur) of via sociaalteam@oostgelre.nl.