De proef met het Energieloket op locatie is een succes. Daarom verlengen we de proef tot en met 25 april 2024. Maak gebruik van het Energieloket op locatie als u meer wilt weten over het verduurzamen van uw woning. Dat kan elke donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur bij Den Diek in Lichtenvoorde. Of doe als mevrouw Ten Have. Zij schakelde het Energieloket op locatie in voor het aanvragen van ISDE-subsidie. Over de hulp die ze kreeg, is zij erg te spreken.

Eerder dit jaar liet mevrouw Ten Have de spouwmuur van haar woning isoleren. Ze wist van tevoren dat ze hier ISDE-subsidie voor kon aanvragen. Maar omdat ze verschillende isolatiebedrijven aan huis had gehad, moest ze de aanvraag wel zelf doen. Via via kwam ze bij uit bij het Energieloket op locatie.

Goede hulp

“Bij het Energieloket wilden ze me graag helpen, ik vond ze heel klantvriendelijk! Ik had alle offertes en de rekeningen meegenomen. Alfred heeft mij goed verder geholpen”, zegt mevrouw Ten Have. “Hij had even werk aan de aanvraag, maar dook er goed in. Ik was erg blij dat ik hier hulp bij kreeg. Voor mij was het Energieloket dus echt een pluspunt!”

Energiebesparing

Of de spouwmuurisolatie al resultaat heeft, kan mevrouw Ten Have nog niet zeggen. “We hebben nog geen koude maanden gehad. Ik verwacht wel dat ik op mijn energiekosten ga besparen. Verder denk ik nog na over zonnepanelen, maar vooral over dakisolatie. Want daar heb je ook in de zomer wat aan als je de warmte buiten wilt houden.”

Energieloket op locatie

U vindt het Energieloket Achterhoek elke donderdag tussen 9.30 en 11.30 uur bij Den Diek aan de Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. Maak er gebruik van als u meer wilt weten over het verduurzamen van uw woning. Of als u tips wilt over het verlagen van uw energierekening. U kunt er gratis heen.

Meer weten over het Energieloket?

Kijk op www.energieloketachterhoek.nl of bel het Energieloket op (0314) 82 03 60.

Meer weten over het aanvragen van ISDE-subsidie?

Als eigenaar van een koopwoning kunt u gebruikmaken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Met deze subsidie kunt u bijvoorbeeld:

  • uw woning laten isoleren;
  • een zonneboiler of een warmtepomp kopen;
  • een elektrische kookvoorziening kopen. Bijvoorbeeld een inductiekookplaat;
  • uw woning laten aansluiten op een warmtenet.

Lees meer op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO): www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenaren.