Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? Ben je nieuwsgierig en kun je goed luisteren en vragen stellen? Dan is de vrijwilligersfunctie van gespreksleider voor het Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde misschien iets voor jou. Je krijgt gratis een passende training vanuit Alzheimer Nederland.

Ontmoetingsplek

Het Alzheimer Trefpunt is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. In een veilige, vertrouwde sfeer worden onderwerpen besproken die mensen met dementie en hun mantelzorgers bezig (kunnen) houden.

De avonden verlopen steeds volgens een vast patroon: inloop met een kopje koffie/thee, gesprek met een deskundige, pauze en gelegenheid tot het stellen van vragen. Het Alzheimer Trefpunt vindt iedere 4e woensdag avond van de maand plaats bij Cultureel Centrum Den Diek in Lichtenvoorde. Als gespreksleider ben je het vaste gezicht van het Alzheimer Trefpunt samen met twee collega-gespreksleiders.

Spreekt deze vacature je aan?

Kijk dan voor meer informatie op de facebookpagina of bij Alzheimer Nederland, afdeling Oost Gelderland.