Op woensdag 23 november opent het Alzheimer Trefpunt Lichtenvoorde weer haar deuren. Het thema tijdens deze bijeenkomst is: ‘dementie en de feestdagen’.

Tijdens het laatste Alzheimer Trefpunt van dit jaar staat een kerstborrel gepland. Daarnaast vertelt gastspreker Heidi Nusselder over ‘feestdagen en dementie’.
Kerstmis en de jaarwisseling zijn traditiegetrouw dagen die we graag samen met vrienden en familie vieren. Maar voor veel familieleden en mensen met dementie zijn de feestdagen een stressvolle tijd. Heidi geeft enkele tips om de feestdagen voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Thuisblijven of samen vieren?

Over het Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde op de vierde woensdag van de maand. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Trefpunt is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Bijeenkomst ‘dementie en de feestdagen’

  • Wanneer: woensdag 23 november 2022
  • Waar: Cultureel Centrum Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. (Ingang aan zijde Hamalandhal, Van Der Meer De Walcherenstraat 3)
  • Hoe laat: van 20.00 uur tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.30 uur), aanmelden is niet nodig.

Vragen?

Bel dan met 06-13 51 44 11.

Heidi Nusselder